Zomerkamp 2022

Joepie, we gaan binnenkort op kamp!

Stilaan geraakt alles in gereedheid voor ons kamp. We gaan een hele week op kamp en kijken er enorm naar uit.

Wanneer en waar?

Het kamp gaat door van 1 tot 7 juli in De Winner in Pelt. Dat is een jeugdverblijf van Scouts en Gidsen Vlaanderen in Limburg. We slapen in tenten, maar we hebben ook een blokhut ter beschikking voor bij slecht weer, om ons te wassen, voor gezellige binnenactiviteiten, om te koken of te eten...

We gaan met de bus heen en terug en vertrekken aan ons scoutslokaal.

• Vertrek: vrijdag 1 juli om 9u35 aan het scoutslokaal
  • Terug: donderdag 7 juli om circa 16u aan het scoutslokaal

Deelnameprijs

• €70 gewoon tarief*
  • €42 voor wie verminderd lidgeld/verhoogde tegemoetkoming heeft*

Na inschrijving krijgt u een mail met de vraag om het kampgeld te betalen en de medische fiche in te vullen.

* Is het gewoon tarief of verminderd lidgeld voor u te hoog, laat het ons discreet weten. Dan verlagen we het tarief tot wat wel kan. Bij Scouts Amberes mag geld nooit een reden zijn om niet te kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Kampboekje

Waar is het scoutslokaal van Scouts Amberes (waar we vertrekken en terugkomen) ?

Hulp gezocht om op 7 juli het kamp in schoonheid af te sluiten.