Samen het kamp in schoonheid afsluiten

Op donderdag 7 juli sluiten we het kamp samen in schoonheid af aan ons scoutslokaal aan de Slachthuislaan.

• Tussen 14u en 16u30 steken we de bloembakken aan het lokaal ineen én vullen ze met grond. Zo maken we een veilige afbakening rond ons lokaal. (in afwachting van onze scoutsjes die rond 16u zullen toekomen)
  • Tussen 16u30 en 19u drinken en eten we samen iets. (en ruimen we samen nog wat kampmateriaal op)

Ouders, familieleden, vrienden en natuurlijk de leden en leiding zijn welkom! We vragen wél om in te schrijven. En we zoeken ook helpende handen.

Schrijf hier in

1 Start 2 Complete
(vul hier de naam van het scoutslid in)
We vragen een "vrije bijdrage" om mee te eten/drinken.
Ter info: de kosten die u maakt voor het maken van eten, of het kopen van drank, worden terugbetaald.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.